صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۵۱۵۷
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۱

گروه اجتماعی ــ مرجع تقلید جهان تشیع به سؤالی پیرامون «حکم اهانت به خلفاء در مجالس فرحة الزهراء» پاسخ دادند. 

به گزارش ایکنا از قم، آیت الله مکارم شیرازی به استفتائاتی پیرامون «حکم اهانت به خلفاء در مجالس فرحة الزهراء» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقمندان می‌گردد.
حکم اهانت به خلفا در مجالس فرحة الزهراء
- سؤال
اهانت به یکی از خلفاء و همچنین عایشه و حفصه، آشکارا یا مخفیانه چه حکمی دارد؟ آیا بیان مطاعن ایشان در مجالس عمومی جایز است؟ تشکیل مجالس عیدالزهراء، آشکارا یا مخفیانه چه حکمی دارد؟
- پاسخ
لازم است از کارهایی که باعث تفرقه صفوف و ایجاد شکاف بین مسلمانان می‌شود خودداری شود و همه  مسلمین در برابر دشمنان اسلام متحد شوند و ما روز نهم ربیع را به مناسبت شروع ولایت و امامت حضرت مهدی (عج) جشن می‌گیریم و این روزی است که به نام «فرحة الزهرا» معروف است. جشن گرفتن این روز یک امر عرفی است و وجه شرعی ندارد. بعضی افراد کارهای دیگری به این مناسبت اضافه کرده‌اند که ما در این مورد صحبتی نمی‌کنیم.
انتهای پیام