صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۵۳۹۷
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳

گروه بین‌الملل ــ «ژان میشل بلانکور» با انتقاد از احتمال برگزاری تظاهرات ضد‌ اسلام‌هراسی در شهر پاریس پایتخت فرانسه، این اقدام را مغایر با سیستم حکومتی لائیک دانست.

به گزارش ایکنا به نقل از Ahaber؛ ژان میشل بلانکور، وزیر آموزش ملی فرانسه، طی یک گفت‌وگوی تلویزیونی، مخالفت خود را با تظاهرات علیه ‌اسلام‌هراسی که با هدف محکومیت اظهارات و اقدامات ضد اسلامی انجام خواهد شد، اعلام کرد.

بلانکور، در این باره گفت: این تظاهرات قابل پذیرش نیست و علیه سیستم لائیک انجام می‌گیرد. عباراتی همچون اسلام‌هراسی را نمی‌پسندم.

وزیر آموزش فرانسه پیش از این نیز با این ادعا که جامعه این کشور افراد محجبه را نمی‌پذیرد، گفته بود: قانونا حجاب ممنوع نیست. اما می‌توانیم دولت‌های محلی را برای این کار تشویق کنیم.

یادآور می‌شود، روز یکشنبه، 19 آبان ماه، تظاهراتی در پاریس پایتخت فرانسه با حضور رسانه‌ها و انجمن‌های مختلف برای اعتراض علیه گسترش اسلام‌هراسی در این کشور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام