صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۵۹۰۲
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۹

گروه بین‌الملل ــ طی سال 2019 پنج قاری اندونزیایی در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم کشورهای مختلف، مقام اول را کسب کرده و خوش درخشیده‌اند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در اندونزی، این قاریان در مسابقات بین‌المللی کشورهای ایران، قطر، بحرین، ترکیه و مراکش حضور یافته و مقام نخست این رقابت‌ها را از آن خود کرده‌اند.

بنا به اعلام مرکز ملی آموزش قرآن وابسته به وزارت دین اندونزی، در ایران «سلمان امر‌الله»، در قطر «احسان رمضان»، در بحرین قاری «شهرانی»، در ترکیه «شمسوری فردوس» و در مراکش نیز «مفتاح فرید» مقام نخست رقابت‌های بین‌المللی قرآن در 2019 را کسب کرده‌اند.

وزارت دین اندونزی با آرزوی موفقیت برای این گروه از قاریان، جوایزی نقدی به آنان اهدا کرد و قرار است در سال آینده این جوایز ارتقا یابد.

انتهای پیام