صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۶۶۲۴
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ به مناسبت روز کتاب و کتاب‌خوانی، مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود، طرح اهدای کتاب را در سطح استان سمنان اجرا کرد.

به گزارش ایکنا؛ مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین شاهرود از اجرای طرح اهدای هزار جلد کتاب به‌مناسبت روز کتاب و کتاب‌خوانی در سطح استان سمنان خبر داد.

ابراهیمی گفت: مؤسسه فرهنگی بین‌الحرمین از ابتدای کار خود در سال 1380 در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی میان همه اقشار جامعه طرح اهدای کتاب را آغاز کرد، به طوری که تاکنون در حدود دویست هزار جلد کتاب در سطح کشور توسط این مؤسسه فرهنگی اهدا شده است. 

در سال جاری نیز همانند سال‌های گذشته طرح اهدای کتاب در سطح استان سمنان اجرا و توزیع آن بر عهده مؤسسه بین‌الحرمین است.

محمد ابراهیمی، مدیر مؤسسه بین‌الحرمین گفت: فرهنگ‌سازی برای اهدای کتاب، یکی از بهترین روش‌ها برای ارتقای سطح مطالعه و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی است و باید اهداکنندگان کتاب را به نحو مقتضی معرفی و تشویق کرد. مؤسسه بین‌الحرمین شاهرود در هفته کتاب و کتاب‌خوانی، بيش از هزار جلد کتاب توزیع کرد. این حرکت فرهنگی با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقا سطح مطالعه آحاد جامعه و اهميت موضوع کتاب و کتاب‌خوانی و ترويج آن است.

کتاب‌هایی که توزیع می‌شود با موضوعات مختلف در حوزه‌های قرآن، اهل‌البيت(ع)، احکام، تاريخ اسلام، ولايت فقيه، انقلاب اسلامی، شهدا و موضوعات روز جامعه اسلامی است که با همکاری بعضی از خيرين فرهنگی شهرستان شاهرود تهيه شده‌اند. این کتاب‌ها با توجه به مقاطع سنی مختلف دسته‌بندی شده‌اند تا در ميان گروه‌های هدف جامعه به وي‍ژه نوجوانان و جوانان در سطح جامعه و مدارس به صورت رايگان توزيع شوند.

یادآور می‌شود، مؤسسه فرهنگی قرآن وعترت بين‌الحرمين شاهرود از بدو تاسيس تاکنون يکی از مهم‌ترين اقدامات و برنامه‌‌های فرهنگی خود را ورود کتب مؤثر به خانه هر فرد در جامعه اسلامی قرار داده است که به ياری خداوند متعال در مدت 18 سال فعاليت خود توانسته است بيش از دویست هزار جلد کتاب دينی در سطح کشور توزيع کند.

انتهای پیام