صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۸۰۸۸
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶

گروه فرهنگی ــ مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان گفت: وضعیت مطالعه مردم ایران اسلامی نسبت به پیشینه تاریخی و فرهنگی که دارد نامناسب است و توانایی یک جامعه از دل دانایی آن بر می‌آید.

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی ارشاد استان، حجت‌الاسلام علی‌اصغر فضیلت، مدیر‌کل این اداره، شب گذشته، 28 آبان به‌مناسبت بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی در تالار حکیم الهی فرهنگسرای کومش سمنان با بیان اینکه وضعیت مطالعه مردم ایران اسلامی نسبت به پیشینه تاریخی و فرهنگی که دارد نامناسب است و توانایی یک جامعه از دل دانایی آن بر می‌آید، گفت: در گذشته موضوع «علم بهتر است یا ثروت» باعث تفکر می‌شد، اما در حال حاضر این جمله به‌صورت تمسخرآمیز به خصوص میان جوانان بیان می‌شود و باید کاری کرد تا جوانان به مطالعه و دانایی روی خوش نشان دهند.

منصور فرزامی‌راد، مسئول انجمن اهل قلم سمنان نیز با بیان اینکه سرانه پایین مطالعه در کشور باعث می‌شود دشمنان روز به روز خشنودتر باشند و آسوده‌تر به اهداف خود دست پیدا کنند، یادآور شد: کتاب باید میان دانش‌آموزان توسط آموزش و پرورش رواج یابد و مدیران نیز باید زمان بیشتری را برای مطالعه کتاب و مطبوعات درنظر بگیرند.

علی مرادی، مدیرکل اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تأکید بر اینکه اهمیت کتاب و کتابخوانی را می‌توان از اعتراض‌های مردم درک کرد، افزود: به طوری که وقتی کتاب گران شد مردم مانند وقتی که بنزین گران شد اعتراض نکردند و این نشان می‌دهد کتاب در اولویت‌های اکثریت جامعه ما نیست.

یادآور می‌شود، خوانش کتاب و اجرای موسیقی ایرانی از دیگر برنامه‌های این آیین بود و در انتها از مدیران دو انتشارات خلاق و حبله رود استان سمنان به خاطر فعالیت در حوزه کتاب، فرهنگ و رونق نشر در سال ۹۸ تجلیل شد و حدود ۴۰ عنوان کتاب انتشاریافته سال ۹۸ در شهرستان سمنان در این نشست معرفی شد.

انتهای پیام