صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۸۸۶۸
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶

گروه بین‌الملل ــ دادگاهی در پاریس یک زن فرانسوی عضو داعش را به 14 سال زندان محکوم کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از Free Malaysia Today، این زن فرانسوی که با سه فرزند خود برای پیوستن به گروه تروریستی داعش در سال 2014 به سوریه رفته بود، روز جمعه به 14 سال زندان محکوم شد.

قضات دادگاه، جیهان مخزومی(Jihane Makhzoumi) که 38 سال دارد را در مورد اتهاماتی از جمله تروریسم و کودک‌آزاری مجرم شناختند. مخزومی با فردی به نام ادی لرووکس (Eddy Leroux) یکی دیگر از اعضای داعش که گفته می‌شود در سوریه کشته شده،  فرانسه را به همراه سه فرزند خردسالش و فرزند دختر لروکس ترک کردند، تا به داعش بپیوندند.

وی هنگام بازگشت به همراه سه فرزندش در سال 2016 در فرودگاه پاریس دستگیر شد. دختر لروکس ظاهراً در سوریه مانده است. وکلای مخزومی حکم دادگاه را کاملاً نامتناسب توصیف کردند و گفتند که به دنبال تجدید‌نظر خواهند بود.

انتهای پیام