صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۸۹۰۶
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۶

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیر جامعةالقرآن بانوان یاسوج از تعطیلی جامعةالقرآن برادران این شهر به مدت ۲ سال به علت نبود مکان خبر داد.

صغری ایزدان، مدیر جامعةالقرآن بانوان یاسوج در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه‌و‌بویراحمد اظهار کرد: جامعةالقرآن از سال 1383 در بخش بانوان بزرگسال با فعالیت 8 مربی تأسیس شده است.

وی افزود: جامعةالقرآن برادران یاسوج که تحت پوشش جامعةالقرآن خواهران بوده، به مدت 2 سال به علت نبود مکان تعطیل شده است.

مدیر جامعةالقرآن بانوان یاسوج کلاس‌های روخوانی، روان‌خوانی، تجوید، تفسیر، احکام، اخلاق، حفظ قرآن و صوت و لحن(قرائت) را از جمله کلاس‌های جامعةالقرآن عنوان کرد.

ایزدان با اشاره به مکان استیجاری جامعةالقرآن، بیان کرد: همچنین با کمبود اعتبار و امکانات از جمله صندلی و لپ تاپ مواجهیم.

وی با اشاره به استقبال مطلوب قرآن‌آموزان از جامعةالقرآن، تصریح کرد: با وجود پیگیری‌ها، هیچ خیری برای کمک پیدا نشده است.

انتهای پیام