صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۸۹۹۷
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰

گروه بین‌الملل ــ دفتر نخست‌وزیر عراق با انتشار بیانیه‌ای درباره سفر معاون ترامپ به این کشور تأکید کرد: در مورد سفر وی به عراق، قبلاً توافق شده بود.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از السومریه‌نیوز؛ دفتر عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر عراق، امروز شنبه 2 آذرماه ضمن صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: درباره سفر مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا به عراق از پیش توافق شده بود و وی در ضمن این سفر، از نظامیان آمریکایی در پایگاه عین الأسد در غرب عراق بازدید کرد.

در این بیانیه تأکید شده: عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر عراق و مایک پنس، حدود ساعت 12.30 ظهر امروز به وقت محلی با یکدیگر به صورت تلفنی درباره تقویت روابط دو کشور و افق‌های همکاری مشترک و تحولات اخیر عراق گفت‌وگو کردند.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در سفر امروز خود به عراق با نیچروان بارزانی، رئیس منطقه کردستان عراق در اربیل نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.  

یادآور می‌شود، این سفر یک سال پس از دیدار اعلام‌نشده ترامپ از سربازان آمریکایی در عراق انجام شده است که به خاطر ملاقات نکردن رئیس‌جمهور آمریکا با مقامات عراقی، جنجال‌برانگیز شد.

انتهای پیام