صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۹۴۱۴
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷

گروه بین‌الملل ــ 190 نفر از شهرک‌نشینان صهیونیست، امروز تحت تدابیر امنیتی نظامیان رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی در قدس اشغالی حمله کردند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، اداره اوقاف اسلامی قدس اعلام کرد که 190 نفر از صهیونیست‌های افراطی، امروز، 4 آذرماه، تحت تدابیر امنیتی نیروهای اسرائیل به محوطه مسجدالاقصی در قدس اشغالی حمله کردند.

بر این اساس، شهرک‌نشینان از دروازه المغاربه وارد این مکان مقدس شده‌اند. 

تعرض شهرک‌نشینان یهودی تحت تدابیر امنیتی پلیس رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی تقریباً به اتفاقی روزمره تبدیل شده است. رژیم صهیونیستی قصد دارد زمینه را برای تسلط کامل بر این مسجد و تقسیم زمانی و مکانی آن میان یهودیان و مسلمانان فراهم کند.

اداره اوقاف اسلامی شهر قدس وابسته به وزارت اوقاف اردن همواره این اقدام شهرک‌نشینان صهیونیست را محکوم کرده و خواهان توقف آن شده است.

انتهای پیام