صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۰۲۸۰
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۷

گروه بین‌الملل ــ نخست وزیر عراق در احکامی جداگانه رئیس پرونده امنیتی در شهر نجف اشرف را تغییر داد و رئیس هسته بحران در استان ناآرام ذی قار را برکنار کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از العالم، «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق روز پنجشنبه، مسئولیت پرونده امنیتی در استان نجف اشرف را به سرلشکر «علی الهاشمی»، فرمانده عملیات فرات میانی نیروهای مسلح این کشور سپرد.

چهارشنبه شب، گروهی از مهاجمان نقابدار که به گفته منابع محلی از اهالی شهر نجف اشرف نبوده‌اند به کنسولگری ایران در نجف یورش برده و بخش‌هایی از آن را به آتش کشیدند.

از سوی دیگر تلویزیون عراق هم در خبری فوری اعلام کرد که نخست وزیر عراق دستور برکناری سپهبد «جمیل الشمری»، رئیس هسته بحران در استان «ذی قار» را صادر کرد.

«عادل الدخیلی» استاندار ذی قار صبح امروز (پنجشنبه )تهدید کرده بود اگر الشمری از مدیریت هسته بحران در استان ذی قار برکنار نشود استعفا می‌دهد.

استاندار ذی قار در بیانیه‌ای اعلام کرد: از فرمانده کل نیروهای مسلح عراق می‌خواهیم جمیل الشمری را از ذی قار بیرون کند زیرا موجب برهم زدن امنیت عمومی و کشته و زخمی شدن ده‌ها نفر شده است.

اعتراض‌ها در استان ذی قار و شهر «ناصریه» نسبت به سایر استان‌ها شدیدتر است و خسارات و صدمات وارده در این استان نسبت به سایر استان‌های عراق چشمگیر است. مقامات این استان به دلیل خشونت‌ها برای کنترل اوضاع امنیتی هر بار ناچار می‌شوند مقررات منع تردد اعلام کنند.

انتهای پیام