صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۰۷۹۳
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۷

دیگر رسانه‌ها ـ پدافند هوایی یمن یک فروند هواپیمای جاسوسی متجاوز ائتلاف سعودی را در استان «حجه» واقع در شمال غرب یمن سرنگون کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از فارس، پدافند هوایی یمن روز شنبه یک فروند پهپاد متجاوز نیروهای ائتلاف سعودی را در آسمان شهر «حیران» در استان «حجه» یمن سرنگون کرده است.

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: «پدافند هوایی یمن موفق شد یک فروند هواپیمای شناسایی مدل (Wing Loong) ساخت چین را در حین عملیات خصمانه در شهر حیران در استان حجه سرنگون کند.

به گفته این مقام نظامی یمن، هواپیمای متجاوز ائتلاف سعودی با یک فروند موشک زمین به هوا هدف گرفته شد. وی با بیان اینکه به زودی از این سامانه پدافندی رونمایی می‌شود، گفت از اول تا آخر عملیات مذکور تصویربرداری شده و ویدئوی آن به زودی منتشر می‌شود.

به نوشته وبگاه خبری المسیره، سخنگوی نیروهای مسلح یمن تأکید کرد: «تجاوز به آسمان یمن دیگر برای دشمنان مباح نیست. آنها هنگام ورود به آسمان یمن باید هزار بار محاسبه کنند.»

پدافند هوایی یمن روز جمعه هم یک فروند بالگرد آپاچی متجاوز را در حین انجام عملیات خصمانه در آسمان عسیر با یک فروند موشک زمین به هوا سرنگون کرد. این حمله پدافندی منجر به آتش گرفتن بالگرد و مرگ دو خلبان سعودی آن شد.

انتهای پیام