صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۱۶۷۹
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳

گروه بین‌الملل ــ دانشگاه دنوِر در ایالت «کلرادو»ی آمریکا اعلام کرد: در مورد انتشار ویدئویی از توهین به دانشجویان مسلمان این دانشگاه تحقیق می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از My Met Media، دانشگاه دنور، روز سه‌شنبه، در توئیتی اعلام‌ کرد که تحقیقات خود را در مورد ویدئویی از توهین یک دانشجو به دو دانشجوی مسلمان آغاز کرده است.

در این ویدئوی 20 ثانیه‌ای که بیش از 360 هزار بازدید داشته و به نظر می‌رسد که در اتاق رایانه یکی از دانشکده‌های دانشگاه دنور گرفته شده، یک دانشجوی دختر به دو دانشجوی مسلمان که یکی از آنها در حال‌ نمازخواندن است، توهین می‌کند. 

یکی از این دو مسلمان که این ویدئو را منتشر‌ کرده، گفته است که آن‌ها هر هفته روز‌‌‌های دوشنبه و چهار‌‌شنبه در این مکان نماز می‌خوانند و تاکنون کسی مزاحم آنها نمی‌شده است.

انتهای پیام
مطالب مرتبط