صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۳۴۷۹
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۴

گروه اقتصاد ــ پانزده تیم برتر در دومین روز از پانزدهمین رویداد استارت‌آپی «طلوع برکت» که از سوی مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی برگزار می‌شود به رقابت و ایده‌پردازی پرداختند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، رویداد استارت‌آپی، اسلامی - قرآنی «طلوع برکت» از صبح روز گذشته ۱۹ آذرماه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان آغاز به کار کرده است.

با توجه به اینکه بازار مالی اسلامی و از جمله صنعت حلال، مدل و کسب و کار اسلامی، از جمله بازارهای پردرآمد در سراسر جهان است لذا مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاد دانشگاهی، در راستای توسعه این بازار در کشور اقدام به برگزاری این رویداد و حمایت از ایده‌های مختلف در این زمینه کرده است.

روز نخست پانزدهمین رویداد «طلوع برکت» با حضور حدود ۱۰۰ نفر از علاقه‌مندان به مسائل استارت‌آپی و کسب‌‌و‌کارهای نوپا روز گذشته به پایان رسید و حاضران به ارائه ایده‌های خود پرداختند و در نهایت 15 تیم برتر معرفی شدند.

این 15 تیم امروز 20 آذرماه نیز در محل صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور اساتید و منتورها به رقابت پرداختند و در ادامه، امیرحسین اسدی، کارشناس استارت آپ و کسب وکارهای نوپا، به بیان نکاتی درباره استراتژی‌های ورود به بازار پرداخت و تکنیک‌های مختلف آن را شرح داد.

پس از ارائه امیرحسین اسدی، تیم‌ها مجدداً شروع به فعالیت کرده و این رویداد همچنان ادامه دارد.

یادآور می‌شود پانزدهمین رویداد استارت‌آپی اسلامی - قرآنی «طلوع برکت» که از سوی مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود تا فردا پنج‌شنبه 21 آذرماه ادامه دارد و عصر فردا نیز مراسم اختتامیه برگزار می‌شود و برندگان این دوره معرفی خواهند شد.

انتهای پیام