صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۳۸۰۹
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۱

گروه هنر ــ فیلم «مستند شرقی» در مورد ایزوتسو، اسلام‌شناس ژاپنی، با سخنرانی احمد پاکتچی سه‌شنبه ۲۶ آذر در دانشکده‌ الهیات دانشگاه تهران اکران می‌شود.

به گزارش ایکنا، فیلم مستند شرقی درباره‌ ایزوتسو، اسلام‌شناس ژاپنی و نویسنده‌ آثار «خدا و انسان در قرآن» و «مفاهیم اخلاقی در قرآن» با حضور مسعود طاهری، کارگردان این فیلم و سخنرانی احمد پاکتچی اکران می‌شود.

این برنامه سه‌شنبه ۲۶ آذر ساعت ۱۴ تا ۱۷ در دانشکده‌ الهیات دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. جهت تهیه بلیت به آیدی تلگرامی @ut_tarikh پیام دهید.

یادآور می‌شود، توشی‌هیکو ایزوتسو زبان‌شناس، قرآن‌پژوه، اسلام‌شناس و فیلسوف ژاپنی بود. وی پژوهش‌ها و نوشته‌های بسیاری در فلسفه تطبیقی و بررسی تطبیقی ادیان از خود به یادگار گذاشت. علاقه فراوان او به قرآن باعث شد که برای نخستین بار قرآن را از عربی به زبان ژاپنی برگرداند. این نوشته در سه مجلد و بین سال‌های ۱۹۵۱ تا ۱۹۵۸ تکمیل شد.

انتهای پیام