صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۴۵۸۶
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۴

گروه جامعه ــ امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین فرودگاه پیام، جمعیت هلال احمر و اداره کل کنترل ترافیک هوایی شرکت فرودگاه‌ها با هدف ارائه خدمات مطلوب جست‌وجو و نجات در سوانح هوایی منعقد شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی فرودگاه پیام، صبح امروز دوشنبه 25 آذرماه، تفاهم‌نامه سه‌جانبه جست‌وجو و نجات فی مابین فرودگاه بین‌المللی پیام‌، مرکز هماهنگی جست‌وجو و نجات اداره کل کنترل ترافیک هوایی شرکت فرودگاهی کشور و جمعیت هلال احمر استان البرز با حضور نادرثناگو مطلق، مدیرعامل فرودگاه پیام، ناصر چرخ‌ساز، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان و با هدف فرآهم آوردن زمینه مناسب همکاری فیمابین برای ارائه خدمات مطلوب جستجو و نجات در سوانح هوایی امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف ارتقاء سطح ایمنی، کیفیت و کمیت عملیات جست‌وجو و نجات، تلاش برای حفظ سلامت سرنشینان هواپیمایی، کاهش تلفات و صدمات ناشی از سوانح و حوادث هوایی و استفاده بهینه از امکانات ملی و همکاری کلیه دستگاه‌های دولتی ذیربط امضاء شد.

بنابراین گزارش و با توجه به انعقاد این تفاهم‌نامه، مقرر شد در صورت بروز سوانح و حوادث در مناطق پنج‌گانه آموزشی، فرودگاه پیام مطابق دستورالعمل طرح اضطراری فرودگاه پیام و جمعیت هلال احمر استان البرز صورت پذیرد. در صورت بروز سوانح، فرودگاه پیام باید اطلاع دقیق از جمله شناسه پرواز، مسیر پرواز و نوع هواپیما و ... را به مرکز Rcc مرکز کنترل و Eoc هلال احمر استان اطلاع‌رسانی کند.

انتهای پیام