صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۵۶۶۵
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵
از سوی خبرگزاری ایکنا؛

گروه حوزه‌های علمیه ــ نشست نقد کتاب «تحلیل همانندناپذیری(اعجاز) قرآن در آموزه‌های قرآن و سنت» نوشته حجت‌الاسلام والمسلمین فتح‌الله نجارزادگان به همت خبرگزاری ایکنا سه‌شنبه، سوم دی‌ماه، در قم برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، نشست نقد کتاب «تحلیل همانندناپذیری(اعجاز) قرآن در آموزه‌های قرآن و سنت» نوشته حجت‌الاسلام والمسلمین فتح‌الله نجارزادگان، استاد دانشگاه تهران، در دانشگاه پردیس فارابی قم برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی، حجت‌الاسلام والمسلمین نجارزادگان به معرفی این کتاب می‌پردازد و حجج اسلام علی راد، دانشیار دانشگاه تهران و محمدعلی محمدی، عضو هیئت علمی پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن به نقد این اثر می‌پردازند.

این نشست روز سه‌شنبه، سوم دی‌ماه، از ساعت 10 الی 12 به همت خبرگزاری ایکنا و با همکاری دانشگاه پردیس فارابی و بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی در دانشگاه پردیس فارابی قم برگزار می‌شود.

انتهای پیام