صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۵۷۴۶
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۳

کانون خبرنگاران نبأ ــ طرح «اتصال دانش‌آموزان به مسجد» به همت کانون فرهنگی هنری نورالثقلین کاشمر با هدف تربيت و تقويت بنيه فکری، معنوی و رفتاری نوجوانان و جوانان اجرا می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ طرح «اتصال دانش‌آموزان به مسجد» به همت اعضای کانون فرهنگی هنری نورالثقلین کاشمر با هدف تربيت و تقويت بنيه فکری، معنوی و رفتاری نوجوانان و جوانان در قالب برگزاری فعالیت‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و ورزشی اجرا می‌شود.

این طرح در قالب کلاس‌های مختلف، همایش، نشست، گردهمایی، مسابقه و کارگاه‌های ویژه در فضای مجازی اجرا خواهد شد.

تقویت بنیه اعتقادی جوانان، کاهش معضلات اجتماعی، تشویق و ترغیب خانواده‌ها برای شرکت در مناسبت‌های ملی مذهبی و شرکت در نمازهای جماعت از دیگر اهداف برگزاری طرح «اتصال دانش‌آموزان به مسجد» است.

در طرح «اتصال دانش‌آموزان به مسجد» با استفاده از برگزاری برنامه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی،‌ نوجوانان و جوانان برای حضور در مسجد تشویق می‌شوند.

علاقه‌مندان در رده‌های سنی ۱۵ تا ۲۱ سال می‌توانند با حضور در مسجد جامع کاشمر در این طرح شرکت کنند.

محمد قاسمی

انتهای پیام