صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۶۶۱۸
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۱

گروه بین‌الملل ــ دولت مالزی در تلاش است که فارغ‌التحصیلان بانکداری‌ اسلامی را برای کار به خارج از کشور اعزام کند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از The Sun daily، امیرالدین حمزه (Amiruddin Hamzah) معاون وزیر دارایی مالزی، گفت: دولت به دنبال فرصت‌هایی است که فارغ‌التحصیلان بانکداری اسلامی را برای کار به خارج از کشور بفرستد.

حمزه با اشاره به موفقیت مالزی در بانکداری اسلامی، گفت: کشور ما به عنوان پیشگام در بانکداری اسلامی دیده می‌شود و می‌خواهیم این موقعیت را حفظ کنیم. بسیاری از فارغ‌التحصیلان ما در بانکداری اسلامی فعالیت می‌کنند و این بخش می‌تواند بهترین فرصت‌های شغلی را ارائه دهد.

معاون وزیر دارایی افزود: بخش بانکی اسلامی در صحنه‌های جهانی به سرعت در حال گسترش است و حتی کشورهایی با جمعیت محدود مسلمان در حال تلاش برای تبدیل شدن به قطب جهانی در این زمینه هستند.

چند ماه پیش، وزارت دارایی مالزی از تأسیس نهادی به منظور ترویج و تشویق توسعه امور مالی اسلامی  با هدف حرکت این کشور به سوی رهبری جهانی در این عرصه خبر داد.

انتهای پیام