صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۶۶۳۳
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۱

گروه جلسات و محافل ــ جلسه آموزش عمومی محمدرضا برقعی در چهار نقطه شهر تهران طی ایام هفته برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ یکی از مدرسان و قاریان ممتاز کشورمان که جلسه آموزش قرآن در طول هفته دارد، محمدرضا برقعی، قاری و مدرس قرآن است. یکی از این جلسات در حسینیه نورالائمه(ع) واقع در خیابان کارگر شمالی، بالاتر از جلال آل احمد، شهرک والفجر، خیابان یکم ایران‌شناسی است که شنبه‌ها تشکیل می‌شود. 

از دیگر جلسات این مدرس قرآن، می‌توان به مسجد النبی(ص) در خیابان کارگر شمالی، بالاتر از جلال آل احمد روزهای دوشنبه و کانون قرآن واقع در خانی‌آبادنو، سه راه شریعتی، کوچه شهید امکانی روزهای جمعه اشاره کرد. این جلسات در نیمه اول سال پیش از اذان مغرب و عشا و در نیمه دوم سال، بعد از نماز مغرب و عشا برگزار خواهد شد. 

همچنین محمدرضا برقعی، جلسه قرآنی نیز در مسجد توحید واقع در ميدان امام خمینی(ره)، خیابان باب همایون، نبش صوراسرافیل دارد که روزهای سه‌شنبه‌ در شش ماه نخست سال از ساعت 6:30 تا 8 و در نیمه دوم سال از ساعت 18:30 تا 20 تشکیل می‌شود.

طی این جلسات به بیان مباحث صوت و تجوید تخصصی قرآن و همچنین تربیت مربی و فنون تدریس و بیان مبانی موسیقیایی عربی پرداخته می‌شود.

انتهای پیام