صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۷۸۶۵
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۳

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ سیدمحمدجواد حسینی، قاری بین‌المللی قرآن کریم با امیر لعل اول، دیدار و از وی عیادت کرد.

به گزارش ایکنا؛ سیدمحمدجواد حسینی، قاری بین‌المللی قرآن روز گذشته، 9 دی‌ماه با حضور در منزل امیر لعل‌اول، قاری بین‌المللی قرآن کریم، از وی که به تازگی از وضعیت سخت بیماری رهایی یافته، عیادت کرد.

حسینی در این دیدار برای امیر لعل اول که رتبه اول مسابقات بین‌المللی قرآن کشور روسیه را در کارنامه خود دارد، سلامتی و شفای عاجل را از خداوند متعال خواستار شد.

همچنین، طی روزهای اخیر نیز جمعی از قرآنیان مشهد ازجمله جواد پناهی، حمید و حامد شاکرنژاد، در منزل این قاری بین‌المللی حضور یافته و از وی عیادت کردند.

مختار دهقان، قاری قرآن درباره حال و روز این روزهای امیر لعل اول، نوشت: «حاج امیر به تازگی توانست از شر تومور نسبتاً وخیم سرطانی خلاص بشود. الحمدلله»

یادآور می‌شود، وضعیت جسمانی او به‌گونه‌ای است که به دلیل عارضه‌‌ای که در حنجره‌اش به وجود آمده است، عمل جراحی انجام داده و توان خواندن ندارد.

انتهای پیام