صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۸۰۶۸
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۰

گروه بین‌الملل ــ‌ فعالیت‌های دوازدهمین دوره مسابقات ملی حفظ و تلاوت قرآن نخبگان عراق، صبح امروز، 10 دی‌ماه، در سالن «عبدالله بن عبدالمطالیب» در آستان مقدس کاظمین آغاز شد.

به گزارش ایکنا از عراق، دوازدهمین دوره مسابقه ملی حفظ و تلاوت قرآن نخبگان عراق که مرکز ملی علوم قرآنی اداره اوقاف شیعیان عراق آن را با همکاری آستان مقدس کاظمیه برگزار کرده، صبح امروز سه‌شنبه در بغداد آغاز شد.

این مراسم با تلاوت حاج «اسامه کربلایی»، قاری و مؤذن آستان‌های حسینی و عباسی و برنده اول مسابقه قبلی و سپس «حسن عبدالرضا» دیگر برنده همان مسابقه آغاز شد و در ادامه مراسم نیز دکتر «حیدر حسن الشمّری» تولیت آستان مقدس کاظمین (علیهما السلام) و سید «موسی الخلخالی» مدیرکل اماکن مقدس و زیارتی شیعیان در عراق سخنرانی کردند.

در این مراسم همچنین، «رافع العامری» مدیر مرکز ملی علوم قرآن وابسته به اداره اوقاف شیعیان عراق و رئیس هیئت ژوری و ناظر کل مسابقه درباره جنبه‌های فنی و اداری مسابقه سخنرانی کرده و از همه کسانی که در برگزاری این مسابقه همکاری داشتند، تقدیر و تشکر کرد.

وی افزود: در این مسابقه 55 نفر از جمله 29 قاری و 26 حافظ قرآن از مناطق مختلف عراق شرکت کردند.

 

 

 

 

 

 

انتهای پیام