صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۸۱۸۵
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس دارالقرآن حاجیه کبری کرمی گچساران گفت: وضعیت دارالقرآن مطلوب و آرامش حاکم است و کمبودی نداریم.

پروانه بهرامی، رئیس دارالقرآن حاجیه کبری کرمی گچساران در گفت‌وگو با ایکنا از کهگیلویه‌و‌بویراحمد، اظهار کرد: دارالقرآن از سال 87 با کسب مجوز از آموزش و پرورش با فعالیت 4 مربی در همه مقاطع تحصیلی در گچساران راه‌اندازی شده است.

وی کلاس‌های روخوانی،‌ روان‌خوانی، حفظ جزء 30، حفظ کل، مسابقات قرآنی، مداحی، نهج‌البلاغه، احکام، تفسیر، برپایی نمایشگاه قرآنی و شهدا، محافل انس با قرآن، ویژه‌برنامه‌های مذهبی، اردوهای تفریحی و زیارتی و اعطای گواهی پایان دوره را از برنامه‌های اجرایی اعلام کرد.

رئیس دارالقرآن حاجیه کبری کرمی گچساران با اشاره به استقرار دارالقرآن در 2 طبقه در چهارراه فرمانداری قدیم، روبه‌روی بسیج گچساران، بیان کرد: دارالقرآن کاملاً مجهز است و خوشبختانه هیچ کمبودی نداریم.

بهرامی با اشاره به وجود چند خیر برای کمک به دارالقرآن،‌ گفت: شهرستان در زمینه حفظ قرآن استعداد درخشانی دارد و سال گذشته 40 نفر از قرآن‌آموزان دارالقرآن به مرحله استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز راه پیدا کردند.

انتهای پیام