صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۹۴۶۳
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۵

گروه سیاسی ــ مراسم وداع با پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی که قرار بود امشب از ساعت 19 در مصلی امام خمینی(ره) تهران برگزار شود، با توجه به طولانی شدن مراسم تشییع در خوزستان و مشهد، لغو شد.

به گزارش ایکنا، روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیه‌ای از لغو مراسم وداع با پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی خبر داد که قرار بود امشب از ساعت 19 در مصلی تهران برگزار شود.
 
در این اطلاعیه آمده است: با توجه به حضور پرشکوه، میلیونی و حماسی مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار مشهد مقدس در مراسم تشییع پیکر مطهر سردار سلیمانی و همراهانش و طولانی شدن این آیین، ضمن قدردانی از احساسات قابل تحسین و بی‌نظیر مردم شریف و قدرشناس تهران، به آگاهی می‌رساند: آیین وداع با پیکر مطهر سپهبد شهید قاسم سلیمانی که قرار بود امشب در مصلی تهران برگزار شود، به دلیل دیر رسیدن پیکر به تهران برگزار نخواهد شد و ان‌شاءالله وعده تمامی شیفتگان و عاشقان این سردار سربلند و رزمندگان جبهه مقاومت، صبح فردا در دانشگاه تهران می‌باشد.
یادآور می‌‌شود، مراسم تشییع پیکر سپهبد شهید قاسم سلیمانی، فردا، 16 دی‌ماه از ساعت 8 صبح از دانشگاه تهران به سمت میدان آزادی برگزار می‌شود.
انتهای پیام