صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۰۲۵۲
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰

گروه جلسات و محافل ــ دو‌هزار‌ونود‌وسومین محفل انس با قرآن کریم آستان حضرت عبدالعظیم‌ الحسنی(ع) شامگاه، 20 دی‌ماه در این آستان مقدس برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ به مناسبت شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی، دوهزار‌ونود‌وسومین محفل انس با قرآن آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) شامگاه جمعه، بیستم دی‌ماه پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء با حضور زائران و مجاوران حرم برگزار می‌شود.

در این محفل که با اجرای عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی کشور و در محل شبستان امام خمینی(ره) آستان حضرت عبدالعظیم(ع) برپا می‌شود، حمیدرضا احمدی‌وفا و علی شیرزاد، قاریان بین‌المللی و ممتاز به تلاوت می‌پردازند.

همچنین، در ادامه این مراسم، زینب فیضی، حافظ کل قرآن نیز به ارائه محفوظات خود در این محفل قرآنی خواهد پرداخت و محمود تاری، مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیز به نوحه‌سرایی می‌پردازد.

یادآور می‌شود، برگزاری برنامه قرعه‌کشی و اهدای جوایز به حضار در مراسم، از جمله برنامه‌هایی است که در این محفل قرآنی اجرا می‌شود.

انتهای پیام