صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۰۸۶۷
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸

گروه بین‌الملل ــ طلاب شهر «دهرادون» هند مراسم تلاوت قرآن را به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی برگزار کردند.

به گزارش ایکنا از هند؛ این مراسم به کوشش طلاب مدرسه علمیه نوربخشی در شهر دهرادون واقع در ایالت اوتاراکند،‌ به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس برگزار شد.

پیش از این نیز برخی احزاب هند، ترور سردار قاسم سلیمانی در حمله پهپادی آمریکا به فرودگاه بغداد را محکوم کرده بودند. علمای مسلمان هند نیز در همین راستا با انتشار بیانیه‌ای این ترور را محکوم کردند.

طی روزهای گذشته تظاهراتی از سوی مردم مسلمان هند در شهرهای مختلف به منظور محکومیت این ترور و خون‌خواهی وی برگزار شد.

یادآور می‌شود، خودروی سردار قاسم سلیمانی، بامداد روز 13 دی در حمله پهپادی آمریکا در خیابان فرودگاه بغداد مورد اصابت موشک قرار گرفت و به همراه ابومهدی المهندس، معاون حشدالشعبی و دیگر همراهانش به شهادت رسید.

تصاویر این مراسم را می‌توانید در زیر ببینید؛

انتهای پیام