صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۱۲۴۱
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۴

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ ویژه‌برنامه «ستارگان تلاوت» به مناسبت دوازدهمین سالگرد درگذشت استاد شحات محمد انور امروز دوشنبه، ۲۳ دی‌ماه به صورت زنده از رادیو قرآن پخش می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن، ویژه‌برنامه دوازدهمین سالگرد درگذشت استاد شحات محمدانور با عنوان «ستارگان تلاوت»، دوشنبه ۲۳ دی‌ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ با بخش‌های بسیار متنوع همراه با نظرسنجی مردمی به صورت زنده از رادیو قرآن تقدیم شنوندگان می‌شود.
ارتباط با استان‌های اصفهان و مشهد و قم با قاریان و اساتید در رابطه با استاد شحات انور، گفت‌وگوی تلفنی با اساتید، قاریان، حافظان و پیشکسوتان قرآنی کشور همچون استاد گرامی حافظ کل قرآن کریم از مشهد، استاد سلیمیان از استان اصفهان و استاد ترکمن از استان قم از جمله بخش‌های این ویژه‌برنامه است.
پخش گفت‌وگوی رادیو قرآن و رادیو مصر با استاد شحات انور، پرداختن به زندگینامه استاد از سوی امین میرزایی، محقق و پژوهشگر، بیان خاطرات اساتید قرآن از جمله احمد ابوالقاسمی، استاد غلامرضا شاه‌میوه، حبیب مهکام و احد اصل محمدی از دیگر بخش‌های این ویژه برنامه به شمار می‌رود.
شاهکارهای تلاوت جدید و اول‌بار پخش از استاد شحات محمدانور نیز در فواصل برنامه به سمع شنوندگان خواهد رسید. این برنامه کاری از گروه تلاوت رادیو قرآن است که به تهیه‌کنندگی سیدنورالدین سجادی، سردبیری امیر عشقی و اجرای کارشناسی محمدهادی صلح‌جو، دوشنبه، ۲۳ دی‌ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ از موج اف.ام ردیف ۱۰۰ مگاهرتز به روی آنتن می‌رود.

انتهای پیام