صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۱۹۱۹
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۶

گروه اجتماعی ـ مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نی‌ریز از آغاز مرمت دیوار مسجد جامع کبیر این شهرستان با اعتبار 200 میلیون ریال خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس، حمیدرضا هادی، مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نی‌ریز امروز، 25 دی‌ماه گفت: دیوار یکی از با ارزش‌ترین مساجد تاریخی فارس با همکاری شهرداری نی‌ریز در حال مرمت است.
وی افزود: با توجه به فرسودگی دیوار ضلع غربی مسجد جامع کبیر و پیگیری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نی‌ریز از شهرداری شهرستان، در راستای تأمین اعتبار مرمت این مسجد تاریخی، بودجه‌ای بالغ بر ۲۰۰ میلیون ریال به منظور اجرای این طرح مصوب و تخصیص داده شد.
هادی اظهار كرد: معاونت میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس طرح مرمت دیوار مسجد جامع کبیر را تهیه و با معرفی پیمانکار به شهرداری نی‌ریز، عملیات مرمت دیوار از 22 دی ماه آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود تا یک ماه آینده پایان یابد.
وی در پایان ضمن تشکر از شهردار نی‌ریز گفت: مسجد جامع کبیر با قدمت بیش از ۱۱۰۰ سال به شماره ثبت ۱۹۲ در تاریخ ۹ مرداد ۱۳۱۲ در فهرست آثار تاریخی به ثبت رسیده است و دارای گچ‌بری‌های بی‌نظیری در محراب خود می باشد.
مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نی‌ریز یادآور شد: این بنای زیبای تاریخی در فاصله ۲۱۰ کیلومتری شیراز و در شهرستان نی‌ریز قرار گرفته است.

انتهای پیام