صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۲۵۴۸
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱

کانون خبرنگاران نبأ ــ مدیر اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعة‌الزهرا(س) از تدوین و آماده‌سازی مجموعه «ره‌توشه مبلغان» در ۴ جلد ویژه بانوان طلبه همزمان با ایام فاطمیه خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ خانم حائری شیرازی، مدیر اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعة‌الزهرا(س) بیان کرد: مجموعه «ره‌توشه مبلغان» از سوی این اداره تدوین و آماده ارائه به مبلغان فاطمی شده است.
وی افزود: این مجموعه شامل موضوعات فقهی با درختواره موضوعی در مسائل مستحدثه و موارد مبتلابه بانوان با آرای مراجع عظام است که برای دسترسی آسان مبلغان و اساتید به پاسخ‌ها صحیح، تهیه و تنظیم شده است.
مدیر اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعة‌الزهرا(س) اظهار کرد: این مجموعه نمونه‌ای از ۵۰ موضوع فقهی حاصل تلاش محققان و اساتید مجرب در بخش تحقیقات و استفتائات اداره پاسخ به سؤالات جامعة‌الزهرا(س) است.
حائری در پایان گفت: این جزوه در حال حاضر از سوی اداره پاسخ به سؤالات دینی به متقاضیان قابل ارائه است، همچنین کاربران می‌توانند نسخه پی دی اف جزوات را دریافت کنند.
مریم بشیری
انتهای پیام