صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۳۴۹۹
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۴

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مسئول امور قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد سمنان از برگزاری دوره آموزشی و آزمون روخوانی و روان‌خوانی قرآن ویژه کارکنان ارشاد این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مجتبی نورمحمدی، مسئول امور قرآن و عترت این اداره امروز، 2 بهمن از برگزاری دوره آموزشی و آزمون روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم ویژه کارکنان این اداره خبر داد و گفت: این برنامه آموزشی توسط مدیریت نوسازی و تحول اداری معاونت توسعه مدیریت منابع و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این دوره به‌صورت الکترونیکی و در سطح کارکنان ستاد در وزارت‌خانه و استان‌ها و ویژه افرادی که این دوره را نگذرانده‌اند، برگزار می‌شود، اظهار کرد: این افراد می‌توانند از پنجم تا سی‌ام بهمن به سامانه‌های qia.haamim.ir و یا ghoran.ir مراجعه و ثبت نام کنند.

نورمحمدی متذکر شد: افرادی که این آزمون را با موفقیت طی کنند از ۲۸ ساعت آموزش ضمن خدمت بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام