صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۴۴۷۰
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸

گروه بین‌الملل ــ سومین دوره مسابقات حفظ و تلاوت قرآن ویژه طلاب علوم دینی در عراق به کار خود پایان داد.

به گزارش ایکنا از عراق، سومین دوره مسابقات حفظ و تلاوت قرآن ویژه طلاب علوم دینی در عراق به همت مرکز ملی علوم قرآن کریم وابسته به اداره اوقاف شیعیان در نجف اشرف و با همکاری مرکز قرآن کریم آستان علوی برگزار شد.

این مسابقات عصر دیروز ، ششم بهمن، به کار خود پیمان داد و نتایج نهایی آن از سوی استاد علی الستار الخفاجی رئیس کمیته داوری اعلام شد.

براساس گزارش کیمیته داوران، «مروان عواد جهاد»، «رياض محسن» و «علی قاسم» به ترتیب جایگاه‌های اول تا سوم رشته حفظ را به خود اختصاص دادند.

در رشته تلاوت نیز «محمد زليف»، «احمد عباس رحیمه» و «وسام عبدالکریم حاجن» به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

در پایان آیین اختتامیه این دوره از مسابقات تقدیرنامه‌هایی به افراد برگزیده، کمیته داوری، اساتید و شرکت‌کنندگان اعطا شد.

انتهای پیام