صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۴۹۴۷
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۱
آیت‌الله کعبی:

گروه سیاسی ــ‌ عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه بر مبنای آیه 62 سوره انفال، پیامبر اکرم(ص) با نصرت الهی و حمایت مؤمنان به پیروزی رسید، گفت: بر این اساس در جمهوری اسلامی پیوند امت و امامت دو رکن اصلی تشکیل‌دهنده نظام محسوب می‌شود که مردم سازنده قدرت و دین مبنای قدرت است.

آیت‌الله عباس کعبی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، به مناسبت فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر درباره جایگاه و نقش مردم و اهمیت انتخابات در نگاه رهبران نظام گفت: مردم رکن اصلی انقلاب هستند و نهضت اسلام در دوره پیامبر اکرم(ص) با تشکیل جامعه ایمانی آغاز شد و به پیش رفت. اگر جامعه ایمانی و جمهوری مؤمنان و موحدان در دوره ایشان تشکیل نمی‌شد، اسلام به پیروزی نمی‌رسید.

مردم‌سالاری دینی، حاصل تلفیق اصل 5 و 6 قانون اساسی

وی ادامه داد: پیامبر(ص) با تشکیل جامعه اسلامی برپایه ایمان و تقوا توانست پایه‌های حکومت مدینه النبی را تحکیم ببخشد. خداوند در قرآن نیز می‌فرماید: «هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِين»؛ پیامبر(ص) در سایه نصرت الهی و حمایت مؤمنین پیروز شد. جمهوری اسلامی هم با حضور فعال مردم در صحنه و پیروی از امام راحل شکل گرفت و پیوند امت و امامت دو رکن اصلی سازنده نظام جمهوری اسلامی است که در قانون اساسی در کنار اصل 5؛ «ولایت فقیه»، اصل 6؛ «اداره نظام به اتکای آرای عمومی» مطرح شد و تلفیق اصل و 5 و 6 مردم‌سالاری دینی را شکل داد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: در این چهل سال هم دولت‌ها و مجلس‌های مختلف و نحوه اداره کلان کشور برخاسته از رأی مردم بوده و مردم صاحب‌اختیار نظام اسلامی برپایه احکام دین هستند؛ به عبارتی مردم و حضور و مشارکت فعال آنان سازنده قدرت و دین اسلام مبنای قدرت است.

وی تأکید کرد: انتخابات آتی مجلس از این جهت که نقش حیاتی در تعین سرنوشت جامعه، پیشرفت کشور، تحقق عدالت و شکل‌گیری مجلس کارآمد و انقلابی دارد، حائز اهمیت است و قطعا مردم همچون گذشته اهمیت انتخابات را درک می‌کنند و حضور فعال و حداکثری در صحنه خواهند داشت.

آثار داخلی و خارجی حضور حداکثری مردم

آیت‌الله کعبی در تشریح دیدگاه رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت حضور همه ایرانیان در انتخابات، حتی مخالفان نظام و شخص رهبری، گفت: از آنجا که نظام متعلق به مردم است، لذا مشارکت در شکل‌گیری نظام و نهادهای آن باید با مشارکت هر چه بیشتر همه آحاد ایرانیان انجام شود. چون مردم سازنده قدرت سیاسی نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و هرچه این حضور گسترد‌ه‌تر باشد بر قدرت و اقتدار درونی کشور و عزت آن در صحنه بین‌المللی افزوده می‌شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: در واقع هر چه پشتوانه مردمی نظام بیشتر باشد توان و اقتدار مسئولان در حل مشکلات داخلی و رویارویی و مقابله با دشمنان تقویت می‌شود و همکاری میان مردم و مسئولان در راستای پیشرفت کشور بهتر خواهد شد. 

انتهای پیام