صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۵۵۹۸
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴

گروه فرهنگی ــ مدیرکل ارشاد سمنان از اکران فیلم‌های سی‌و‌هشتمین جشنواره فجر از پانزدهم بهمن در دو سینمای سمنان خبر داد.

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حجت‌الاسلام علی‌اصغر فضیلت، مدیرکل این اداره امروز، 12 بهمن از اکران فیلم‌های سی‌و‌هشتمین جشنواره فجر از پانزدهم بهمن در دو سینمای استان خبر داد و گفت: در این جشنواره که تا بیست و یکم بهمن ادامه دارد ۱۴ فیلم اکران خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در بخش سیمرغ و پروانه‌ها که صبح‌ها برگزار خواهد شد نیز پنج فیلم برای گروه کودک و نوجوان بر روی پرده می‌رود، افزود: امسال برای پنجمین سال است که فیلم جشنواره فجر همزمان با تهران در سمنان نیز اکران می‌شود.

حبیب‌الله خجسته‌پور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان نیز اظهار کرد: این جشنواره در گذشته به‌صورت متمرکز برگزار می‌شد اما در دولت تدبیر و امید اکران فیلم‌های آن به استان‌های کشور توسعه یافته است.

معاون استاندار سمنان با اشاره به همزمانی برگزاری این جشنواره در تهران و استان‌ها، متذکر شد: این اقدام ظرفیت بسیار مناسبی را برای علاقه‌مندان به هنر سینما در استان‌ها فراهم کرده تا همزمان با تهران به تماشای فیلم‌های این جشنواره بنشینند.

انتهای پیام