صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۶۳۱۸
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۰

گروه شهرستان‌ها ــ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تایباد گفت: همزمان با سومین روز از ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی ۳۳ سری جهیزیه به زوجین جوان در این شهرستان اهدا شد.

سرهنگ ابراهیم بیدل، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تایباد، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی، اظهار کرد: هر سری جهیزیه اهدا شده شامل 10 قلم کالای ضروری به ارزش بیش از ۷۰ میلیون ریال است.

وی افزود: برای خرید این تعداد جهیزیه بالغ بر ۲ میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال هزینه شده است.

بیدل بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون علاوه بر این تعداد 20 سری جهیزیه دیگر بین نوعروسان محروم و تحت پوشش نهادهای حمایتی در این شهرستان توزیع شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تایباد تصریح کرد: این جهیزیه‌ها با همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران و کمیته امداد امام خمینی(ره) تایباد به زوجین جوان تحت پوشش این نهاد و خانواده‌های محروم این شهرستان اهدا شد.

شهرستان تایباد دارای ۳۸ روستا و ۲ بخش مرکزی و میان ولایت با جمعیتی بیش از 120 هزار نفر است.

انتهای پیام