صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۶۷۴۵
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۱

گروه جلسات و محافل ــ محفل معنوی قرآن با حضور «احمد دباغ»، قاری بین‌المللی کشور در خرم‌دره برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ محفل انس با قرآن به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی، چهارشنبه 16 بهمن‌ماه ساعت 15 برگزار می‌شود.

این محفل معنوی در مسجد حضرت رسول الله(ص) خرم دره استان زنجان از سوی اداره تبلیغات اسلامی و با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه، هیئت امنا مسجد رسول الله(ص) و مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت برپا خواهد شد.

در این محفل نورانی، احمد دباغ از قاریان و حافظان بین‌المللی قرآن به تلاوت آیاتی از کلام الله مجید خواهد پرداخت و همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین محمدپور، روانپزشک، حافظ کل قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه برای حاضران به سخنرانی می‌پردازد.

معصومه مقدم، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم دره گفت: در ابتدای این محفل قرآنی، حجت‌الاسلام و المسلمین فرشید ملکی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی برای حاضران مطالبی را بیان خواهد کرد. قاریان نوجوان نیز در پایان این مراسم، اجرای برنامه دارند.

انتهای پیام