صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۶۸۳۱
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۱

گروه بین‌الملل ــ یکی از علمای الازهر مصر با اعلام اینکه بیماری «کرونا» طاعون این دوران محسوب می‌شود، قربانیان این بیماری را «شهید» خواند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از «الیوم السابع»، «عصام الروبی»، از علمای الازهر مصر تأکید کرد: ویروس کرونا از آنجا که یک بیماری صعب‌العلاج و از بلاهای عظیم این دوران به‌شمار می‌رود و جان شمار زیادی از مردم را به خطر انداخته است، «طاعون زمان» محسوب می‌شود.
 
وی با استناد به روایتی از پیامبر اسلام(ص) بدون ذکر منبع آن که «هرکس به بیماری طاعون یا شبیه آن بمیرد، شهید محسوب می‌شود»، گفت: بنابراین کسانی که در اثر ابتلا به بیماری کرونا بمیرند، نیز شهید محسوب می‌شوند چرا که کرونا نیز همچون طاعون، از بیماری‌های خطرناک این دوران است که باید برای ریشه‌کن کردن آن اقدام کرد.
 
الروبی تأکید کرد: مصر و سایر کشورهای اسلامی باید از جهت اخلاقی، انسانی و دینی پیگیری‌های پزشکی لازم را برای جلوگیری از این بیماری انجام دهند و با کشور چین در مقابله با این بلای خطرناک همکاری کنند. لذا کم کردن خطرات این بیماری و مبارزه با آن، واجب شرعی شمرده می‌شود.
 
این عالم الازهر ضمن دعا برای متوقف شدن کرونا، تأکید کرد: بر همه ما واجب است که اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از سرایت این بیماری انجام دهیم و برای حفظ جان خود و فرزندان و خویشاوندان‌ خود توصیه‌های لازم را به دیگران ارائه دهیم.
انتهای پیام