صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۰۴۷۷
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۰

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از ضد‌عفونی کردن روزانه همه اماکن و ناوگان ریلی متروی تهران برای پیشگیری از شیوع ویروس واگیردار کرونا خبر داد و گفت: آب‌خوری‌ها تا اطلاع ثانوی جمع آوری می‌شوند.

به گزارش ایکنا به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، جلسات کارشناسی و مدیریتی مشترکی برای نحوه نظافت و مقابله با شیوع ویروس کرونا در ایستگاه‌ها و قطارها با همکاری اداره‌کل پیشگیری و‌ مبارزه با بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان، اداره کل بهداشت محیط و مدیران و کارشناسان شهر سالم شهرداری تهران، معاون حمل ونقل و ترافیک، مدیر عامل، معاونان و مدیران شرکت بهره برداری متروی تهران برگزار شد.

در پایان این جلسات فرنوش نوبخت، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، گفت: شرکت بهره‌برداری متروی تهران ضدعفونی تمامی اماکن و قطارهای مسافری را در راس برنامه‌های اصلی خود قرار داده و در این جلسه گزارشی از عملکرد پیشگیرانه طی یک ماه گذشته ارائه داد.

نوبخت تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی دستور‌العمل‌های جدیدی از سوی وزارت بهداشت برای شرکت بهره برداری متروی تهران ابلاغ شد.

وی ادامه داد: ضدعفونی واگن‌ها، اماکن و ایستگاه‌های مترو از بهمن ماه سال جاری با توجه به شیوع بیماری کرونا با حساسیت و دقت بیشتری روزانه انجام می‌شود و بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مواد ضدعفونی کننده برای راهبران و مرکز فرمان تهیه شده و برای پنج هزار پرسنل امور ایستگاه‌ها مطابق پروتکل ملی که برای صیانت از پرسنل داریم مواد ضدعفونی کننده تهیه شده است.

وی با اشاره به اینکه تمامی آب‌خوری‌ها تا اطلاع ثانوی جمع آوری می‌شوند، گفت: دستگاه‌های تهویه قطارها نیز ثابت می‌شوند و هندریل پله برقی نیز به طور مرتب ضدعفونی می‌شوند.

نوبخت در پایان گفت: موضوع سلامت شهروندان و مسافران از اولویت‌های مدیریت شهری است و امیدواریم با اقدام‌های پیشگیرانه بتوانیم آسودگی خاطر آنان را فراهم کنیم.

 

 

انتهای پیام