صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۴۱۸۴
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۰

کرونا به مقر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی نیز حمله و کارمندان این سازمان در بروکسل را که به ایتالیا سفر کرده بودند، نیز مبتلا کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «اسپوتنیک»، در اعلامیه منتشر شده از سوی ناتو آمده است که کارمندان اتحادیه آتلانتیک شمالی در بروکسل با سفر به شمال ایتالیا به ویروس کرونا مبتلا شدند.

در این اعلامیه گفته شده است که ما این خبر را تأیید می‌کنیم که آزمایش کرونای یکی از کارمندان ناتو که در مقر اتحادیه در بروکسل کار می‌کرد مثبت بوده است.

این بیمار در خانه بستری است و تمام همکارانی که در تماس با وی بودند در قرنطینه خانگی قرار دارند.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین‌المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت. شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان از مرز 100 هزار نفر گذشته و به 103 هزار و 946 نفر رسیده است. از این میان 58 هزار و 529 نفر سلامتی خود را بازیافته و 3524 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

تا هفته گذشته تعداد مبتلایان در 18 کشور اتحادیه اروپا، 2100 نفر و تعداد فوت‌شدگان 38 نفر اعلام شده است.

نوع جدید ویروس کرونا با نام علمی «کووید-19» که ابتدا فکر می‌کردند نوع ناشناخته‌ای از ذات‌الریه(سینه پهلو) است، از دی گذشته در ووهان چین شیوع یافت و از آن زمان تاکنون به حدود 80 کشور جهان سرایت کرده و شیوع آن هنوز متوقف نشده است.

انتهای پیام