صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۵۱۷۴
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶

منابع محلی یمن از شنیده شدن انفجارها و درگیری‌های شدید بین نیروهای دولت مستعفی و جنبش انصارالله در استان الحدیده یمن خبر دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری یمن فایب، این درگیری‌ها بامداد امروز، شنبه ۲۴ اسفند، بین نیروهای دولت مستعفی و جنبش انصارالله در محله‌های شرقی و جنوبی الحدیده صورت گرفت. 

بنا بر گزارش‌ها صدای انفجارهای شدید ناشی از درگیری بین ارتش یمن و جنبش انصارالله بود، زیرا طرفین سلاح‌های سنگین به‌ کار گرفتند.

دولت مستعفی یمن و جنبش انصارالله بارها یکدیگر را به نقض آتش‌بس متهم کرده‌اند. مذاکرات صلحی ۱۳ دسامبر سال 2018 (۲۲ آذر ۹۷) در استکهلم، پایتخت سوئد، انجام شد و طرفین به توافق‌هایی درباره استان‌های ساحلی الحدیده و تعز دست یافتند، اما این توافق‌ها با توجه به اختلاف‌های دو طرف بر سر جزئیات آن، اجرا نشده است.

انتهای پیام