صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۶۱۸۰
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۴

ائتلاف الفتح عراق اعلام کرد با مأمور شدن «عدنان الزرفی» به تشکیل کابینه جدید عراق از سوی برهم صالح، رئیس‌جمهور این کشور، مخالف است.

گزارش ایکنا؛ به نقل از سدارنیوز، پس از اعلام مأمور شدن عدنان الزرفی برای تشکیل کابینه جدید عراق، از سوی برهم صالح، رئیس‌جمهور این کشور، ائتلاف الفتح اعلام کرد با این تصمیم مخالف است.

حسن شاکر عوده، معاون این ائتلاف در یک گفت‌وگوی تلویزیونی امروز اعلام کرد این ائتلاف با تشکیل کابینه به ریاست الزرفی مخالف است.
 
 پیش از این، «کریم علیوی» نماینده ائتلاف الفتح  اعلام کرده بود: ائتلاف الفتح و همه گروه‌های سیاسی شیعه، زمانی به الزرفی رأی اعتماد خواهند داد که او در برنامه دولت آینده، تضمینی برای اجرای مصوبه پارلمان در خصوص اخراج نیروهای خارجی از جمله نیروهای آمریکایی از کشور ارائه دهد.
انتهای پیام