صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۹۲۶۵
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۱

برخی منابع خبری از شهادت «علی‌محمد یونس»، از فرماندهان حزب‌الله، در جنوب لبنان به دست افراد ناشناس خبر می‌دهند.  

به گزارش ایکنا به نقل از منابع خبری، «علی‌محمد یونس»، از فرماندهان حزب‌الله، ساعاتی پیش در روستای زوطر در جنوب لبنان توسط افراد ناشناس ترور شد و به یاران شهیدش پیوست.
 
هنوز از چگونگی شهادت این شهید اطلاعات زیادی در دست نیست و حزب‌الله لبنان نیز هنوز این خبر را تأیید نکرده است، اما بنا بر گفته‌های غیررسمی، وی مسئولیت تعقیب مزدوران و نفوذی‌ها را برعهده داشت.
 
یونس از اهالی شهرک جبشیت بود که در دستگاه امنیتی حزب‌الله فعالیت می‌کرد. البته برخی منابع از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به وی خبر می دهند. همچنین، دستگاه‌های مسئول حزب‌الله تحقیقات لازم را برای آگاهی از جزئیات این حادثه آغاز کرده‌اند.
 
انتهای پیام