صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۱۵۶۵
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰

«آلفرد موریس»، حقوقدان و مقام سابق سازمان ملل، معتقد است که روش دونالد ترامپ در تحریم ایران در روزهای شیوع کرونا مانند نازی‌هاست.

به گزارش ایکنا، آلفرد موریس، وکیل و حقوقدان آمریکایی و مقام ارشد پیشین سازمان ملل، اظهار کرد: تحریم‌های آمریکا علیه ایران علاوه بر احمقانه بودن، جنایتی علیه بشریت است. از طرفی با توجه به اینکه در پی این تحریم‌ها به‌ طور مستقیم تعداد قربانیان ناشی از کرونا افزایش می‌یابد و می‌تواند یک کشتار جمعی در نظر گرفته شود.

وی افزود: نتیجه تحلیلی که به‌ تازگی مؤسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل آن را منتشر کرده این است که این تحریم‌ها بیهوده بوده است.

آلفرد موریس تصریح کرد: مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، الیوت آبرامز، نماینده وزارت خارجه آمریکا در امور ونزوئلا یا جان بولتون، که خوشبختانه کاخ سفید را ترک کرد، خیال می‌کنند که با هر حادثه‌ای یا هر درماندگی در اقتصاد ایران می‌توانند موجب شورش شهروندان شوند؛ اما چنین اتفاقی در کوبا، ونزوئلا و ایران نیفتاد.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تحریم‌های آمریکا علیه ایران در بحبوحه کرونا با آنچه نازی‌ها در زمان جنگ جهانی دوم انجام دادند یکسان است، گفت: این دو را با هم مقایسه نمی‌کنم، چون زمان‌ و بازیگران (سیاسی) آنها متفاوت‌اند؛ اما ترامپ روش‌هایی را به‌ کار می‌گیرد که نازی‌ها نیز از همان روش‌ها بهره می‌گرفتند.

انتهای پیام