صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۳۴۰۸
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۸
یک تلنگر؛

رویکرد، سبک و محتوای برنامه‌های مراکز اسلامی، مؤسسات و مساجد در سطح بین‌الملل در دوران کرونا،‌ هیچ تغییری نسبت به پیش از شیوع این بیماری نداشته است، در حالی که باید بستر تغییرات بهینه و چابک‌سازی فعالیت‌ها را در این شرایط بیش از پیش فراهم کرد.

به گزارش ایکنا از آلمان؛ در این روزها که مساجد، مراکز و مؤسسات اسلامی فعال در حوزه بین‌الملل به ناچار برنامه‌های خود را از طریق فضای مجازی ارائه می‌کنند، خالی از لطف نیست نگاهی به کم و کیف و بازخورد برنامه‌هایی که ارائه می‌شود، بیاندازیم.

سبک و محتوا، همان سبک و محتوای جواب نداده پیشاکرونایی است. علی‌رغم آن که این روزها همه در خانه مانده‌اند و پای فضای مجازی هستند، ولی دیده می‌شود که برخی از سخنرانی‌های دینی که در فضای مجازی منتشر می‌شود، معدود مخاطب آنلاین پامنبری دارند و برخی دیگر هم علی‌رغم گذشت هفته‌ها، 30 یا 40 نفر و کمی کمتر و بیشتر، این کلیپ‌ها را کلیک کرده‌اند.

این در حالی است که در همین شرایط سخت کرونایی، پای همین بضاعت و خروجی اندک، هزینه‌های سنگینی صرف می‌شود.

حال که ناقوس مرگ و خطر بیخ گوش همه نواخته می‌شود و پای کسانی که نسبت به هزینه و نتیجه هزینه‌ها مسئول و به محکمه الهی نزدیکتر هستند، مناسب است که قدری بیشتر تأمل شود.

اکنون که این همه هزینه به‌صورت قابل توجه در مراکز و مؤسسات برای انتقال چهار کلمه حرف تکراری و ملال‌آور انجام می‌شود، بهتر است فضای کرونایی را بستر تغییرات بهینه و چابک‌سازی فعالیت‌ها قرار دهیم و شک نکنیم که در این صورت خداوند نیز ضامن اثربخشی هرچه بیشتر تلاش‌های ما خواهد بود.

انتهای پیام