صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۳۶۰۴
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷

جانشین رئیس ستاد استهلال هرمزگان از استقرار ۱۳ گروه استهلال برای رؤیت هلال ماه مبارک رمضان در هرمزگان خبر داد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی ستاد استهلال هرمزگان، مهدی پریمی، جانشین رئیس این ستاد اظهار کرد: ۱۳ گروه استهلال از غروب پنجشنبه، چهارم اردیبهشت‌ماه، برای رؤیت هلال ماه رمضان در ارتفاعات مناطق مختلف هرمزگان مستقر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در هر گروه چهار نفره یک سرگروه، روحانی، رصدگر و محاسبه‌گر حضور دارد که به تلسکوپ و دوربین‌های دوچشمی و عکاسی مجهز هستند، افزود: گروه استهلال سپاه در بندرعباس نیز با حضور یک کارشناس در پایگاه نیرو‌های مسلح واقع در کوه گنو مستقر می‌شوند.

جانشین رئیس ستاد استهلال هرمزگان با بیان اینکه در صورت مشاهده هلال ماه رمضان گزارش آن به دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان و دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تأیید نهایی ارسال می‌شود، تصریح کرد: ملاک رؤیت هلال ماه است و در صورت مشاهده هلال، در جمع‌بندی صورت گرفته از دفتر رهبری اعلام می‌شود.

انتهای پیام