صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۴۰۶۴
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۵:۱۹
۳۰ روز ۳۰ نکته؛

خداوند در آیه 14 سوره تغابن می‌فرماید زنان و فرزندان شما ممکن است دشمن شما باشند و می‌فرماید که در این شرایط باید چگونه با آنها رفتار کرد.

به گزارش ایکنا از همدان، سید مجتبی حسینی یمین، مدرس حوزه و دانشگاه در برنامه 30 روز 30 نکته با موضوع «خانواده در قرآن» می‌گوید:

خداوند در آیه 14 سوره تغابن می‌فرماید « يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ مِنْ أَزْوَاجِكُمْ وَأَوْلَادِكُمْ عَدُوًّا لَكُمْ فَاحْذَرُوهُمْ ۚ وَإِنْ تَعْفُوا وَتَصْفَحُوا وَتَغْفِرُوا فَإِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ الا ای اهل ایمان، زنان و فرزندان شما هم برخی (که شما را از طاعت و جهاد و هجرت در دین باز دارند) دشمن شما هستند، از آنان حذر کنید، و اگر (از عقاب آنها پس از توبه آنان) عفو و آمرزش و چشم‌پوشی کنید خدا هم (در حق همه شما) بسیار آمرزنده و مهربان است.»

انتهای پیام