صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۷۱۳۰
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹

عمار الحکیم، رئیس جریان الحکمه عراق از نخست‌وزیر جدید این کشور خواست ضمن تکمیل سریع کابینه، به وعده‌هایی که داده پایبند باشد.

به گزارش ایکنا به نقل از السومریه نیوز، حکیم در بیانیه‌ای به مناسبت رأی اعتماد مجلس این کشور به کابینه مصطفی ‌الکاظمی نوشت: ما به دولت الکاظمی به خاطر جلب اعتماد نمایندگان مجلس تبریک می‌گوییم و برای آنها موفقیت در انجام وظیفه عظیم خود را آرزو می‌کنیم.
 
وی افزود: از الکاظمی می خواهیم به آنچه که در برنامه دولت خود متعهد شده و فراهم کردن زمینه انتخابات زودهنگام پایبند باشد.
 

حکیم با تأکید بر لزوم درک نگرانی‌های شهروندان به ویژه تظاهرکنندگان مسالمت‌آمیز، توجه به خواست‌های مشروع آنها و یافتن راه حل‌های سریع برای بحران اقتصادی و مبارزه با شیوع کرونا را خواستار شد.
 
وی با ابراز امیدواری برای تسریع در تکمیل کابینه، از نیروهای سیاسی خواست برای حمایت از دولت در مقابله با چالش‌های امنیتی، بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی و حفظ وحدت و اولویت دادن به منافع عالی ملی ، تلاش کنند.

انتهای پیام