صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۷۲۸۵
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۶

در چهاردهمین روز از ماه مبارک رمضان جزء ۱۴ قرآن‌ کریم با صوت علی‌اصغر شعاعی، قاری بین‌المللی، بارگذاری شده است.

به گزارش ایکنا، سنت حسنه جزءخوانی قرآن در ماه مبارک رمضان طی سال‌های اخیر گسترش و رواج بسیاری یافته و با اقبال خوب شهروندان روزه‌دار مواجه شده است.

رمضان سال ۹۹ اما به دلیل شیوع ویروس کرونا شرایط خاصی بر تمام فعالیت‌ها حاکم شده و حتی مراسم جزءخوانی قرآن که سال‌های قبل با حضور پرشکوه مردم برگزار می‌شد، امسال صرفاً به صورت مجازی برپا می‌شود.

در همین راستا خبرگزاری قرآن برای بهره‌مندی مخاطبان خود از ترتیل اساتید قرآنی کشورمان اقدام به انتشار ترتیل علی‌اصغر شعاعی، قاری بین‌المللی کشورمان به صورت روزانه یک ‌جزء کرده است. این ترتیل اختصاصاً برای ایکنا تولید و در روزهای کرونایی اخیر تولید شده است. از ویژگی‌های این ترتیل می‌توان به آموزش نغمات استفاده شده در ترتیل اشاره کرد.

بر همین اساس در چهاردهمین روز از ماه مبارک رمضان و در نوزدهمین روز از اردیبهشت‌‌ماه جزء ۱۴ قرآن‌ کریم با صوت علی‌اصغر شعاعی، قاری بین‌المللی، بارگذاری شده است. این‌ جزء شامل دو سوره مبارکه حجر و نحل است که در مقام‌های زیر اجرا شده است.

آیه ۱ تا ۳۸ سوره مبارکه حجر در مقام رست
آیه ۳۹ تا ۸۴ سوره مبارکه حجر در مقام سه‌گاه
آیه ۸۵ سوره مبارکه حجر تا آیه ۱۳ سوره مبارکه نحل در مقام کرد
آیه ۱۴ تا ۲۹ سوره مبارکه نحل در مقام حجاز
آیه ۳۰ تا ۵۰ سوره مبارکه نحل در مقام نهاوند
آیه ۵۱ تا ۷۴ سوره مبارکه نحل در مقام رست
آیه ۷۵ سوره مبارکه نحل در مقام رست - صبا
آیه ۷۶ تا ۸۹ سوره مبارکه نحل در مقام صبا
آیه ۹۰ تا ۹۵ سوره مبارکه نحل در مقام نهاوند
آیه ۹۶ تا ۱۱۰ سوره مبارکه نحل در مقام کرد
آیه ۱۱۱ تا ۱۲۸ سوره مبارکه نحل در مقام حجاز

انتهای پیام
مطالب مرتبط