صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۷۵۰۷
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۲

جشنواره مجازی «گلستان قرآن» از سوی جبهه فعالان قرآنی استان گلستان و اتحادیه مؤسسات این استان اجرا می‌شود.

به گزارش ایکنا، نخستین جشنواره مجازی قرآن با عنوان «گلستان قرآن» همزمان با ایام ماه مبارک رمضان از سوی جبهه فعالان قرآنی استان گلستان و اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان و با همکاری اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان برگزار می‌شود.

این جشنواره در رشته‌های مختلف قرائت تحقیق، ایده‌های نوین قرآنی، تفسیر سوره مبارکه انبیا (براساس نرم افزار حامیم)، کتاب‌خوانی (براساس کتاب تمثیلات حجت‌الاسلام قرائتی)، پیام قرآن (روزانه دو سؤال از یک جزء) و نهج‌البلاغه‌دانی (نامه 31 حضرت علی(ع) / وصیت به امام حسن مجتبی(ع)) در گروه سنی بزرگسالان، برپا می‌شود.

جشنواره گلستان قرآن در گروه سنی کودکان و نوجوانان در رشته‌های اذان‌گویی، تلاوت تقلیدی، نقاشی کارهای خوب، خوشنویسی سوره مبارکه قدر، نامه‌ای به امام زمان(عج) و عکس رمضان (تلاوت، نماز و سفره افطار) برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند در کانال گلستان قرآن در پیام‌رسان ایتا به نشانی golestan_quran@ عضو شوند و یا با شماره 09196693217 تماس بگیرند.

انتهای پیام