صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۹۷۵۸
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱

طی مراسمی با حضور شهردار منطقه 13 تهران، مدیر امور قرآنی این منطقه معرفی شد.

به گزارش ایکنا؛ طی مراسمی با حضور مرتضی رحمان‌زاده، شهردار منطقه 13 تهران و سیدحسین موسوی‌بلده، رئیس شورای عالی قرآن شهرداری تهران، قاسم مالکی به عنوان مدیر امور قرآنی منطقه 13 شهر تهران معرفی شد.

توسعه و ترويج معارف قرآن به‌ويژه در موضوعات اخلاقی و اعتقادی و تلاش برای ارتقای آگاهی نسبت به زندگی بر محور تعاليم قرآن و زمينه‌سازی جهت ارائه آموزه‌های قرآنی و دينی در زندگی فردی، اجتماعی و شهری و ايجاد زمينه مناسب برای جلب مشاركت‌های مبتنی بر آموزه‌های دينی (مردم، تشكل‌ها، محافل و ...) در محلات، متناسب با اقتضائات محلی از جمله وظایف محوله به مدیر امور قرآنی منطقه 13 است.

همچنین، شناسايی و تقويت ظرفيت‌ها و استعدادهای قرآنی در محلات و راهبری فعاليت‌های قرآنی در محله، توجه به مردمی بودن و مشاركت جدی اهالی محله‌ها در فعاليت‌ها، برنامه‌های آئينی، مذهبی و مجالس قرآن و عترت و اجرای سياست‌ها، ضوابط و آئين‌نامه‌های شورای عالی قرآنی شهرداری تهران در سطح منطقه از دیگر وظایف تعریف شده برای مدیر امور قرآنی منطقه 13 است.

منطقه 13 تهران شامل 13 محله و 13 خانه قرآن و عترت است که طی چند سال اخیر نیز همراه با مشارکت مردمی، فعالیت‌های قرآنی زیادی در آن‌ها انجام شده است.

یادآور می‌شود، قاسم مالکی (رئیسی) پیش از این مدیریت شورای قرآن منطقه 15 تهران و دارالقرآن مسجد امام جعفر صادق(ع) این منطقه را بر عهده داشته است.

انتهای پیام