صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۰۳۲۷
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۴

مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از وبدا، محمدحسین عزیزی، مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اقدامات انجام‌شده به منظور پیشگیری از بروز و شیوع کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، اظهار کرد: اگرچه شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات مورد نیاز به‌ منظور پیشگیری از شیوع بیماری در بین کارکنان واحد‌های تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تأثیرگذاری آن بر سلامت محصول مورد بررسی قرار گرفته است.

وی افزود: در اسفندماه سال ۹۸، مقررات و پروتکل‌های اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره‌کل غذا نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحد‌های تولیدکننده، مراکز نگهداری(انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.

مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: رعایت سخت‌گیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکل‌های ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی به طور جدی دنبال می‌شود.

وی بیان کرد: ضمن پیگیری ویژه به منظور رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا درکشور‌های صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشور‌های منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالا‌های غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که از طریق وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام