صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۰۲۰۱۳
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۷
امیرنیا خبر داد:

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای برگزاری جشنواره آیات، گفت: فراخوان رشته‌های مختلف آن مردادماه منتشر خواهد شد.

اصغر امیرنیا، مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا،‌ گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا بسیاری از فعالیت‌ها به صورت مجازی برنامه‌ریزی و اجرا شده و مقرر شده تا دیگر فعالیت‌ها نیز به سمت مجازی شدن سوق داده شود.

وی در مورد وضعیت جشنواره قرآنی آیات که هر ساله به همت معاونت برگزار می‌شد، افزود: طرح‌ها و برنامه‌هایی که قرار است در قالب این جشنواره اجرا شود به استان‌ها ارائه شده تا در صورت مهیا شدن شرایط شاهد برگزاری بخش‌های مختلف جشنواره باشیم.

امیرنیا در مورد برگزاری این جشنواره به صورت مجازی اظهار کرد: این موضوع بستگی به اعلام ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا دارد، در هر دو صورت برنامه و سناریو برای برگزاری جشنواره در زمان مقرر را تعریف کرده‌ایم و منتظر اعلام وضعیت از سوی ستاد مقابله با ویروس کرونا هستیم.

وی با تأکید بر اینکه برخی از رشته‌های جشنواره آیات امکان برگزاری به صورت مجازی را دارد، ‌بیان کرد: در هر صورت امیدواریم تا شرایط فراهم شود و شاهد برگزاری این جشنواره باشیم. فراخوان آن هنوز اعلام نشده و به احتمال زیاد در مردادماه سال جاری، شاهد اعلام رشته‌ها و جزئیات جشنواره باشیم. جزئیاتی از قبیل مانند تعداد رشته‌ها بستگی به میزان بودجه‌ در نظر گرفته شده دارد.

انتهای پیام